torstai 13. lokakuuta 2016

Uusi asunto

Sain nyt vihdoinkin aikaiseksi ottaa muutaman kuvan uudesta asunnostani. Eihän tässä olekaan kuin vasta noin 3 viikkoa asuttu.

Olohuoneessa on kaksi vuodesohvaa. Noiden sohvien takaosa vaan on sen verran ruma, että pidän toista sohvista sänkymuodossa. Ruokapöytä on myös tässä samassa huoneessa, mutta kuva on otettu oikeastaan juuri sen kohdalta.


Keittiö on paljon parempi kuin edellisessä asunnossa, löytyy kunnon liesi/uunikin. Mikro tosin puuttuu ja jostain kolosta tuonne keittiöön tunkee suht paljon ötököitä. Kaksi kertaa täällä on jo ollut juoksemassa ihan valtava torakka pitkin lattioita, sellaisia ei näkynyt edellisessä asunnossa, ja lisäksi sitten vielä pienempiä. Pitää yrittää joku päivä myrkyttää kaikki keittiön nurkat. Kuivauskaappi olisi kanssa ihan kiva (nyt kaikki tiskit on tuossa pöytätelineissä kuivumassa), mutta ei sellaisia täällä oikein harrasteta.


Tuossa vielä kylpyhuone, joka on kyllä paljon hienompi kuin edellisessä asunnossa. Nyt on normaali kylpyammekin istuma-ammeen sijaan. Makuuhuoneesta yritin kanssa ottaa kuvaa, mutta siitä ei oikein saanut hyvää kuvaa, kun se tulvii sänkyjä. Tällä hetkellä siellä on parisänky, kerrossänky sekä yksi patjoista rakennettu sänky. Patjat pyysin hakemaan pois täältä, mutta muut sängyt saa kyllä olla siellä.


Ylläoleva kuva on otettu olohuoneen ikkunasta. Tuohon parvekkeelle mahtuisi aika hyvin kalusteita, mutta toistaiseksi siellä on nyt vaan kaksi muovituolia, jotka olivat valmiina täällä asunnossa.

Muuten asunto on paljon parempi kuin edellinen asunto, mutta meluisaahan tällä alueella on, sen takia tämä asunto luultavasti olikin halpa Maltan hintatasolla (550 e/kk). Tuolla kuvassa näkyvässä yökerhossa jytää musiikki lähes joka yö johonkin klo 6 asti aamulla. Korvatulppien kanssa olen kuitenkin saanut hyvin nukuttua, niin ei se erityisesti häiritse.

Tuossa vielä kuvaa kotini lähellä sijaitsevasta rannasta. Jos tuosta kuvasta ei saa selvää, niin tuolla vasemmassa reunassa on siis ihan hiekkaranta. En ole edes vielä käynyt siellä. Joku päivä kun on parempi ilma, niin ajattelin ottaa vähän enemmän kuvia tästä uudesta kotikaupungistani (St. Julians). Tänään oli pilvistä ja tuulista niin maisemat ei ole ihan parhaimmillaan. Enään ei ole aurinkoista joka päivä kuten kesällä oikeastaan oli, mutta lämpötilat ovat edelleen päivittäin +25-30 C välillä. 

Tänään on meneillään toinen päivä kolmen päivän vapaastani ja tänään aloitin työpaikan tarjoaman Fitness Coachingin. Saimme valita joko treeni- tai ruokavalio-ohjauksen hintaan 140 euroa ja ohjaus kestää kolme kuukautta. Tuota 140 euroakaan emme itse joutuneet maksamaan, vaan se menee rahasta, jonka jokainen työntekijä voi vuosittain halutessaan käyttää liikuntaan (250 euroa/vuosi). Noh, ensimmäisessä tapaamisessa personal trainer päättikin sitten, että hän tekee minulle sekä ruokavalion että treeniohjelman. Nyt pitäisi sitten alkaa pitää ruoka- ja treenipäiväkirjaa. Sunnuntaina minulle tehdään kehonkoostumusmittaus ja personal trainer näyttää tekemänsä ohjelman salilla. Sen jälkeen on sitten 2 viikon välein seurantatapaaminen.

Ehkä merkittävin asia, mitä tässä päivitystauon aikana on tapahtunut, on että sain pienen ylennyksen sekä palkankorotuksen töissä. Eivät työtehtävät siis kauheasti muuttuneet, mutta sain muutamia uusia tehtäviä ja vähän enemmän vastuuta. Muuten tässä ei ole juuri mitään ihmeellistä tapahtunut (paitsi se Portugalin matka, josta aloittamani postaus on vieläkin keskeneräinen).

Ensi viikolla taas sitten olisi vuorossa Suomen reissu ja Lunan haku tänne. Lähetin maanantaina ilmoituksen johonkin Maltan viranomaisille siitä, että olen tuomassa kissan tänne Maltalle ja tänään minulle tuli viestiä, että lähettämäni lomake on hyväksytty. Nyt sitten toivottavasti on kaikki kunnossa. Lentokoneeseen sopiva kuljetuslaukku pitää tosin vielä ostaa Suomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti